Recenzije knjige

Pročitala sam… stvarno sve pohvale za knjižicu. Možda je sitna, ali dinamitna… Tako sam se nasmijala u par navrata… Zabavna, edukativna, zanimljiva i poticajna. Hvala ti 😊 Već mi je u glavi jedna osoba kojoj ću je dati na čitanje, osoba kojoj pomisao na terapiju izaziva teški stres, a mislim da bi trebala s nekim popričati… i naravno, i ja moram razmisliti o sebi kako da sredim neke stvari 🤗

– Ana

Znači ovako-ukratko: Knjiga je pisana stilom koji je vrlo razumljiv, prožeta humorom, edukativna i potiče na razmišljanje, ali i vuče te da dalje čitaš. Huanita i njezina frendica Marisol i savršeni Salvador – jako fora ideja. Iznošenje crtica iz vlastitog života i razbijanje “mita” da su stručne osobe roboti i da nemaju svojih problema – super. Sve u svemu, štivo koje je pitko, koje može potaknuti čovjeka na razmišljanje o sebi i potaknuti ga da traži pomoć ako dobije uvid (a knjiga to nudi) u samog sebe i pogleda u svoje probleme. Lajkam i bravo 👏👏

– Ela

Pročitala sam Monika tvoje štivo 😉 opet ponavljam – imaš dar za pisanje. Nisi dosadna, fluidno je, poanta je tu. Moja je vizija da si ti budući neki Bucay (on je faca, zar ne 😜)! Svaka čast. Kapa dolje. Idemo dalje… kaj ima dalje za nas?
P.S. Imam osjećaj dok sam čitala da si zapravo sve ono što nam pričaš pretočila u tu knjigu…

– Vika

Pročitala knjigicu! ☺️
Jako simpatičan, jednostavan i pristupačan način pisanja i prenošenja znanja! Neću je još vratiti, baš bih zapisala one ciljeve kako je opisano.
Dakle, Huanita je hit!

– Maja

Pročitao sam vašu “knjigicu” gotovo u jednom dahu. Javljam vam da sam nakon što sam jedno vrijeme odsjedio nakon čitanja i razmišljao o napisanome i o vašim uvidima, odlučio napraviti delete i potrgati i domaću zadaću koju sam vam obećao poslati. Kako bi rekli Dalmatinci, “nisam fulao balun, već cijeli stadion.”
Iako smo se sekvencionalno dotaknuli nekih dijelova, čitanjem vaše knjige nisam još 100% siguran, no mislim da sam proniknuo zajednički nazivnik svojih problema.

– Mladen

Nisam izdržao da dođu blagdani i pročitam knjigu, tako da sam je noćas ‘progutao’. Doslovno, progutao! ❤️
Bravo bravo bravo. Napisala si divno štivo koje treba biti na popisu opće kulture mentalnog zdravlja. 😍
Jako mi se svidjela jednostavnost, humorističan jezik (mišići konstitucije propalog rahatlokuma 🤣) i način na koji artikuliraš misli koje svi mogu razumijeti. Sintagma “psihički imunitet” mi je sjajna i koristim je od danas 🙏 Divni su mi i citati ispred svakog poglavlja – baš su bajkovito inspirirajući – super pogođeno! Faze ljubavi Huanite i Salvadora – to sam ja, naročito dio o porukama (konj koji zakreće glavu kao Huanita je nešto što bih i sam napisao – da Bog sačuva 😂).
Generalno, jako probavljivo, korisno i primjenjivo svima koji kreću u proces otkrivanja sebe – baš to trebaju čitati. Hvala ti! I čestitam! ❤️

– Noah Marin

Pročitala sam knjigicu. Sjajna si! Čitko, pitko, ali ne plitko štivo, daje materijala za razmišljanje, literarno i stručno prilagođeno znalcima i neznalcima, lepršav i poticajan stil pisanja. BRAVO. Pročitat ću je još koji put uz dublja razmišljanja.

– Goga

Korice se još nisu ohladile kad sam ju primila u ruke, no pročitala sam ju TEK sad. Uviđam da je to bila pogreška i bit ću drug pa #knjigicu od srca preporučiti svima!

– Dijana

Pročitana u dahu, prema preporuci prijateljice kojoj je tvoja knjiga u teškim momentima jako puno značila. Možda da se okušaš u pisanju scenarija za sapunice, prema liku Huanite? 🤩
Hvala na toploj posveti i ponavljam dobro poznato: “Samo retki nađu retke.”

– Lidija


Create a website or blog at WordPress.com